Jan Munzar

Jan Munzar (* 3.srpna 1989) se narodil v České Lípě. V roce 2010 odmaturoval na SOŠ a SOU 28.října obor Management strojírenství. Pracuje jako Projektový inženýr ve firmě Auria Solutions v oblasti Automotive. Jako českolipského rodáka ho velmi zajímá dění ve městě. Ať už jde o veřejný prostor, životní prostředí a nakládání s veřejnými financemi.

Email munzar08@gmail.com
Telefon 773960308
Twitter https://twitter.com/munzig
Instagram https://www.instagram.com/munzigcz/

Jan Munzar (* 3.srpna 1989) se narodil v České Lípě.
V roce 2010 odmaturoval na SOŠ a SOU 28.října obor Management strojírenství.
Pracuje jako Projektový inženýr ve firmě Auria Solutions v oblasti Automotive.
Jako českolipského rodáka ho velmi zajímá dění ve městě. Ať už jde o veřejný prostor, životní prostředí, nakládání s veřejnými penězi.
S Pirátskou stranou začal sympatizovat díky jejímu programu, transparentnosti a nezkažeností politickou minulostí. Přál by si aby komunální politika přestala být nástrojem pro osobní zisk politiků.
To vše přispělo k tomu, že se rozhodl zapojit do fungování Pirátské strany a v roce 2018 se stal členem.

V období 2018-2022 byl zástupcem Pirátů ve výboru pro životní prostředí v České Lípě a člen dozorčí rady společnosti Městské lesy Česká Lípa.

V prosinci 2021 byl zvolen předsedou MS Českolipsko.

Od října 2022 je 4. místopředsedou krajského sdružení Libereckého kraje.