Ivo Hrdlička

politický medailonek

Ve své politice spojuje zájem pro udržitelný rozvoj měst a jeho propojení s moderními technologiemi. Zabývá se inovacemi ve správě měst, prosazuje otevřený dialog s veřejností, transparentní a odpovědnou správu. Věnuje se projektům podporujícím adaptaci na klimatické změny.

Občanské jméno Ing.arch. Ivo Hrdlička
Email ivo.hrdlicka@seznam.cz
Telefon 606731635

1.místostarosta města Mikulova

Pověřen řízením, koordinací a kontrolou Územního plánování, strategického plánováním rozvoje města. Přípravou a realizací investic města, využíváním externích dotačních titulů k rozvoji města v oblasti investičních projektů, oprav a údržby místních komunikací a chodníků. Opravami a údržbou bytových domů, bytů a prostor sloužících k podnikání v majetku města. Vyjadřováním se ke stavbám jiných subjektů, kde je město účastníkem řízení. Organizací dopravy ve městě, odpadovým hospodářstvím města.

Více než dvacet let pracoval jako architekt v mezinárodní japonské společnosti specializující se na architekturu, výstavbu a inženýring. Získané zkušenosti, hodnoty i filozofii přenáší do své každodenní činnosti.