Rudolf Žák - Pirátský profil (zpět)

Registrovaný příznivec na Českobudějovicku
Zakládající člen Týmu Mladí Piráti
Odborník na veřejnou dopravu

E-mail:rudyzivot@gmail.com
Telefon:735063481

Více informací

Ruda (*2002) je skutečně jedním z nejmladších Pirátů, a to tělem i duší. O politiku ze zajímá dlouhodobě,a jelikož jsou mu nejblíže právě Piráti, stal se v září roku 2018 registrovaným příznivcem na Českobudějovicku. Tedy v době, kdy mimo jiné začal se studiem na českobudějovickém gymnáziu Jírovcova, kde aktuálně studuje druhým rokem. Z Českých Budějovic ovšem není ani zdaleka – dle mapy žije na Prachaticku :).

Od svého vstupu k Pirátům se s maximálním tempem podílí zejména na předvolebních kampaních, ale účastní se i setkání MF, kde se také snaží sdělit svůj pohled. V současné době je aktivní také v rámci KETu doprava, kde se snaží řešit problematiku IDS na jihu Čech, a v Týmu Mladých Pirátů, který v létě roku 2019 spoluzaložil a vede ho k další aktivitě.

Netají se ani svými politickými ambicemi. Do budoucna by rád kandidoval například do poslanecké sněmovny a angažoval se v oblasti dopravy i tam.