Renata Franclová

„NEZÁLEŽÍ NA TOM, JESTLI MÁTE STYL, POVĚST NEBO PENÍZE. POKUD NEMÁTE DOBRÉ SRDCE, NEMÁTE ŽÁDNOU CENU.“, (řekl Louis de Funès) Protože, pokud máte dobré srdce, děláte vždy svoji práci s láskou a pro všechny kolem vás. Domnívám se, že v politice je velmi důležité nesejít z cesty „udržet kurz“, ale zároveň je potřeba nalézat kompromisy, porozumění a dohodu. Umění vést smysluplný dialog přináší výsledky a spokojenost všech dotčených.

Občanské jméno Renata Franclová, DiS
Email franclova@gmail.com
Telefon 724276807

Renata Franclová (*12. července 1967). Aktivněji se zajímám o dění spojené s aktivitami Pirátské strany Libereckého kraje od podzimu 2018. Členkou jsem velmi krátce. V Libereckém kraji jsem se narodila. Žiji v Jablonném v Podještědí.
Vystudovala jsem soukromou vyšší odbornou školu STING v Brně se zaměřením prokurista společnosti. Pracovala jsem v různých pozicích, ekonomickým vedením společnosti počínaje, marketinkem a propagací konče. Několit let jsem se činila i manuálně. Každý někdy potřebuje nechat hlavu odpočívat a vidět za sebou „prostý“ výsledek. Práce kolem zvířat byla velký relax pro duši a čas na urovnání myšlenek. Nyní pracuji pro Geopark Ralsko o.p.s. v pozici projektové manažerky.