Vítězslava Rosecká

průvodkyně, pracovník TIC a programový pracovník Znojemské besedy 1. místopředsedkyně MS Znojemsko ČPS

Občanské jméno Bc. Vítězslava Rosecká
Email vitazslava.rosecka@pirati.cz
Telefon +420 604 312 696

Vítězslava Rosecká (* 1993, Znojmo) je 1. místopředsedkyní MS Znojemsko České pirátské strany. Žije od svého narození ve Znojmě a je velkou Znojemskou patriotkou. Vystudovala 8. leté Gymnázium a SPgŠ ve Znojmě a v roce 2013 započala svoje studia na Masarykově univerzitě v Brně v oboru Anglického jazyka a Chemie na Pedagogické fakultě a dále Regenerace a výživy na Fakultě sportovních studií. V roce 2016 získala titul bakalář.

Od března roku 2018 pracuje jako průvodkyně, programový pracovník a pracovník Turistického informačního centra na Znojemské Besedě a je lektorkou anglického jazyka v jazykové škole Orange Academy ve Znojmě.

Je bývalou členkou oddílu TJ Znojmo kanoistika, s kterým město i několikrát reprezentovala na mezinárodních závodech. Ve svém volném čase pomáhá s organizací závodů TJ Znojmo kanoistika, dále LARPové akce Helmáč pořádané skupinou BaaToR, věnuje se aktivně divadlu a je členkou ochotnických divadelních spolků Rotunda a Kavárenští povaleči.

Zajímá se o historii, politiku a exaktní vědy. Je vášnivou čtenářkou fantasy, sci-fi a historických románů, ráda sleduje seriály a filmy na podobná témata. Ráda svůj čas tráví ve společnosti blízkých přátel u deskových her, pubquizů nebo jen tak u sklenky dobrého vína.