Michal Najvárek - Pirátský profil (zpět)

V podstatě je tajemný jak hrad v Karpatech, ale jsou místa kde odkrývá část své temné strany.

Telefon:mám

Více informací

Michal Najvárek (*1977) je členem Pirátské strany od roku 2014, nicméně jeho zvýšenou aktivitu lze zaznamenat až v posledních letech. Původně pochází z Havířova, ale zhruba v 13 letech se přestěhoval do Šenova, kde v roce 2018 založil šenovskou buňku pirátů.

Původně se vyučil strojním zámečníkem,ale od malička jej to táhlo k počítačům, takže si dodělal maturitu na Střední ekonomické škole a vzápětí při zaměstnaní začal studovat Aplikovanou informatiku na Ostravské univerzitě, kterou ale nedokončil. Dál přednost rodině a postavil ji svépomoci dům. Na Ostravské univerzitě však působí jako JAVA programátor ve vývoji již více jak 10 let dodnes.

O politiku se zajímá od svých 25-ti let. Zpočátku na bázi občanské angažovanosti, kdy se zapojoval do aktivit organizací proti korupci, tak i dobrovolnými aktivitami. Dlouhodobě však vystupuje proti autorskému zákonu a rovněž se zajímá o ekologická témata.

Michala baví hudba natolik, že pořádá koncerty a píše pro undergroundový webový portál, kde je zároveň šéfredaktorem. Rád cestuje, čte a občas i maluje.
Pro piráty pracuje v KET Kultury a Regionálního rozvoje a velice skromně jako součást TO MSK.

Motto: Jen malý lidé, mají malé cíle.