KS Královéhradecký kraj

Hradec Králové, Podorlicko, Trutnovsko,

Osoby

Členové (39)

Pavel Bulíček, Filip Bureš, Ondřej Čalovka, Michal Čepelka, Aleš Dohnal, Karel Ficenec, Lukáš Frýželka, Barbora Hladíková, Jan Hoder, Kateřina Hůlková, Martin Jiránek, Filip Jiroušek, Dušan Kořínek, Věra Králová, Deny Krejčí, Kamil Kubica, Jana Patková, Tomáš Pernica, Viktor Petera, Otakar Petr, Jakub Plecháč, Dušan Plch, Kateřina Plchová, Petr Poláček, Jiří Prouza, Michal Rotter, Štěpán Svoboda, Lubomír Špaček, Arnošt Štěpánek, Stanislav Štipl, Tomáš Unger, Anna Ungerová, Adam Valenta, Alena Valentová, Libuše Věříšová, Pavel Volk, Jan Vrána, Pavel Vrbický, Jan Zeman,

Registrovaní příznivci (38)

Miroslav Bajtoš, Petr Berný, Veronika Blahušová, Miroslav Ćaky, Jan Cavalli, Karel Čapek, Michal Dědek, Jaroslav Dvorský, Ilona Dvořáková, Tomáš Eichler, Jaroslav Hamáček, Markéta Hanušová, Barbora Hladíková, Jakub Holler, Rudolf Horák, Tomáš Chadim, Jiří Charvát, martin.janko, Petr Jeništa, Tomáš Jirouch, Rudolf Khol, Vladislava Knettig, Lukáš Macháček, Tomáš Merta, Martin Miklas, Josef Navrátil, Jiří Pastyřík, David Pfeifer, Renáta Portlová, Jan Prouza, Robert Průcha, Zdeňka Rudolfová, Jakub Rus, veronika.skoupilova, Vít Šanda, Martin Tomeš, Pavel Vacek, Vojtěch Vašák,

Další osoby (24)

2irxsb0sno, hadobia, Jan Ent, fialaalf, martin975, janecek1962, jeczny, mikan, kotyk@lcgroup.cz, krouzelo, zdenek_kricka, Lucie Macháčková, Pavel Mikuláš, nora73, ogysak, pavel_pech, oldrich.pesek, Viktor Petera, Roman Plat, martinrejl, simek.tomas, thebys, johnny, michal.zikuda,