KS Královéhradecký kraj

Hradec Králové, Podorlicko, Trutnovsko,

Osoby

Členové (35)

Pavel Bulíček, Ondřej Čalovka, Michal Čepelka, Aleš Dohnal, Karel Ficenec, Lukáš Frýželka, Barbora Hladíková, Jan Hoder, Kateřina Hůlková, Martin Jiránek, Dušan Kořínek, Věra Králová, Deny Krejčí, Kamil Kubica, Jana Patková, Tomáš Pernica, Viktor Petera, Jakub Plecháč, Dušan Plch, Kateřina Plchová, Petr Poláček, Jiří Prouza, Michal Rotter, Štěpán Svoboda, Lubomír Špaček, Arnošt Štěpánek, Stanislav Štipl, Tomáš Unger, Anna Ungerová, Adam Valenta, Alena Valentová, Libuše Věříšová, Pavel Volk, Pavel Vrbický, Jan Zeman,

Registrovaní příznivci (31)

Miroslav Bajtoš, Miroslav Ćaky, Karel Čapek, Michal Dědek, Jaroslav Dvorský, Ilona Dvořáková, Tomáš Eichler, Jaroslav Hamáček, Markéta Hanušová, Barbora Hladíková, Jakub Holler, Tomáš Chadim, martin.janko, Petr Jeništa, Filip Jiroušek, Rudolf Khol, Lukáš Macháček, Martin Miklas, Josef Navrátil, Jiří Pastyřík, otakar.petr, David Pfeifer, Renáta Portlová, Robert Průcha, Zdeňka Rudolfová, veronika.skoupilova, Vít Šanda, Martin Tomeš, Pavel Vacek, Vojtěch Vašák, Jan Vrána,

Další osoby (26)

jakeshi, Veronika Blahušová, Filip Bureš, jancavalli, hadobia, Aleš Dohnal, fialaalf, martin975, jiri_charvat, janecek1962, jeczny, thomasjir, mikan, kotyk@lcgroup.cz, krouzelo, Lucie Macháčková, tomasmerta, Pavel Mikuláš, nora73, oldrich.pesek, Viktor Petera, Roman Plat, martinrejl, thebys, johnny, michal.zikuda,