KS Jihomoravský kraj - Brno

Osoby

Členové (31)

Miroslav Bárta, Jan Brodzák, Róbert Čuma, Lukáš Doležal, Patrik Doležal, Marek Fišer, Vít Fux, Markéta Gregorová, Lukáš Halašta, Lukáš Hejduk, Jiří Kadeřávek, Jaroslav Kameň, Tomáš Koláčný, Marcel Kolaja, Ondřej Kotas, Lukaš Mamula, Michal Marciniszyn, Pavel Moravec, Silvie Mrkvanová, Alena Pavlasová, Jiří Pertl, Hynek Polášek, Jakub Sobocik, Monika Spilková, Petr Springinsfeld, Jiří Ulip, Pavel Uretšlégr, Šárka Václavíková, Tomáš Vymazal, Jan Wagner, Maroš Zaťko,

Registrovaní příznivci (34)

Tomáš Borovička, Martin Boxan, Sebastián Raphael Činbora, Jan Drahý, Petr Elfmark Bartoš, Oldřich Tristan Florian, Filip Havlíček, Hubert Horský, Marek Hrdina, Václav Hromada, Robert Iliev, Lucie Jandová, Martin Just, Vanda Klestilová, Martin Klíma, Jiří Josef Kohoutek, Vít Křížka, Jiří Kubálek, Oldřich Kubíček, Marek Lahoda, Martin Lažnovský, Jitka Matýšková, Daniel Meščaněnko, Antonino Milicia, Dan Nepejchal, Matěj Pěrka, Marcel Plch, Tomáš Psota, Alex Smetana, Vendula Svobodová, Michal Škerle, Martina Šťastná, Markéta Tvrdá, Štěpán Vinkler,

Další osoby (31)

Ondřej Benc, petr.bohac, david_altmann, fugas, vhs, Jiří Hudec, martinchr, kuba.jones@gmail.com, kamil_bily, crawdy, dusank, David Linh, o.machel@seznam.cz, hlock, mia_marcinko, Tereza Pazdírková, pepino77073, petr3126, piert, gugu, roman_s, spacekpe, vstefela, adam.tapal, Tomáš Tichomirov, frantisek.vaske, jakub.venglar, ybz3ek, zajda_cz, m.zeleny, Adam Zemek,