Lukáš Chlebik - Pirátský profil (zpět)

Grafik, webdesignér, fotograf, OSVČ
Člen Finančního výboru
Člen Komise kultury a společenského života
Člen Komise pro územní rozvoj a majetková

E-mail:lukaschlebik@gmail.com
Telefon:+420 773 453 123

Více informací

Lukáš se narodil v Karviné, ale od roku 1986 žije v Českém Těšíně. Vystudoval Střední průmyslovou školu ve Frýdku-Místku a to obor strojírenská technologie a průmyslový management. Po škole prošel několika firmami, ve kterých se dále věnoval oboru strojírenství a managementu. Pracoval jako projektant a konstruktér VZT a následně jako projektový manažer, kde vedl tým lidí a mněl na starosti rozpočty, komunikaci se zákazníkem, projektovou dokumentaci a následný dozor při realizacích. Jelikož ho to vždy táhlo k oboru grafika a fotografování, tak se této dlouholeté pracovní zkušenosti vzdal a šel pracovní cestou, ke které měl vždy vnitřně blíže. V současné době pracuje jako grafik, webdesignér a fotograf. Angažuje se v aktivitách souvisejících s kulturou. Jeho zájmy jsou internet, grafika, webdesign, fotografování, odborná literatura, kino, cestování, turistika, plavání, badminton, politika.

Kancelář

Úvoz 1405/13