Tadeáš Štepka - Pirátský profil (zpět)

Člen rady Mladých Pirátů, student

E-mail:tadeas.stepka@gmail.com
Telefon:728515450
Instagram:https://www.instagram.com/taadiik_/

Více informací

Tadeáš Štěpka (16 let) je studentem všeobecného víceletého gymnázia v Praze. Mezi jeho záliby patří politika, kterou se snaží přiblížit svým vrstevníkům nejen na svém instagramovém profilu a historie, jejíž znalost mu dokonce párkrát dopomohla k menším úspěchům v dějepisných soutěžích. Jinak je sportovní nadšenec, na soutěžní úrovni se věnuje triatlonu.

K Pirátům se dostal na začátku roku 2019, před kampaní k volbám do Evropského parlamentu ve které jako dobrovolník vypomáhal. Tento druh zapojení se do politického procesu ho jako osobu bez volebního práva velmi zaujal, a tak vypomáhal i v dalších následujících kampaních, jen jak to bylo možné.
Od začátku ho lákala myšlenka pirátské mládežnické organizace a tak se po jejím znovuobnovení velmi rád zapojil a dokonce byl na fóru Mladých Pirátů 2021 zvolen do jejich rady jako řadový člen. Velmi se těší z této možnosti, kterou mu Mladí Piráti dali, protože si myslí, že občanská aktivita mladých lidí je velmi důležitá a z pozice v radě by ji chtěl podporovat.