Václav Bartoš

MgA. Václav Bartoš - ročník 1985, rodák z Hradce Králové - ženatý, tři děti - provozuji službu na reklamní články - zkušenosti: e-commerce, IT, HR, projektové řízení, obchod - ukončené studium: teorie divadla na DAMU - průvodce pevnostního muzea na pěchotním srubu Březinka u Náchoda. - člen Finančního výboru Král. kraje - předseda Komise Rady Král. kraje pro informační technologie

Občanské jméno MgA. Václav Bartoš
Email info@placla.cz
Telefon 606120081
Twitter https://twitter.com/VclavBarto9
Instagram https://www.instagram.com/vabartos/

Jmenuji se Václav Bartoš, narodil jsem se v roce 1985 a pocházím z Hradce Králové, kde i bydlím a rád svou prací přispívám k rozvoji našeho města a kraje. Je pro mě velmi důležité, aby moje práce měla smysl a přinášela druhým užitek. Odmalička vyrůstám u počítače jako důkaz toho, že pokud necháte dítěti neomezený přístup k digitálním technologiím, může se vám přihodit, že odmítne nastoupit do zaměstnání a založí firmu.

Provozuji službu na publikování reklamních článků PlaCla.cz, díky níž mám znalosti z náboru lidí, vytváření procesů (projektové řízení), obchodu (prodejní techniky a procesy) a také IT (vytváření systémů, které urychlují vše zmíněné - nábor, obchod, procesy...). Jsem něco mezi produktovým a projektovým managerem s trochou znalostí o programování (PHP, MySQL). Mou vášní je vstřícná zákaznická podpora, která je k dispozici včetně sobot a nedělí. Rád bych, aby tak fungovaly doručovací služby, banky i úřady. Navíc mám za sebou zkušenosti v kultuře, vystudoval jsem na DAMU divadelní teorii. Na hradeckém divadelním festivalu každoročně hraji takovou svou juvenilní hříčku Školní výlet. A působím jako průvodce pevnostního muzea na pěchotním srubu Březinka u Náchoda.

Činnost Pirátů sleduji už mnoho let, kdy se zároveň starám každodenně společně se svou obětavou ženou o naše děti, které už odrůstají a za chvíli budou školou povinné. Tak jsem si řekl, že bych už měl konečně i trochu času se zapojit do veřejného dění, na podzim 2020 se stal příznivcem Pirátů a na jaře 2021 členem.

Mezi zdejšími Piráty a jejich příznivci jsou zajímavé osobnosti, do veřejného dění a dění v samotné straně mě vtáhl bohatý program nejrůznějších akcí, které Piráti pořádají, jednání finančních výborů jsou informačně nabité, dávají mi vhled do praktického fungování kraje a města, škol, nemocnic, sociálních služeb, kulturních organizací, samospráv. Koncem února 2021 jsem byl Radou kraje jmenován předsedou Komise Rady Královéhradeckého kraje pro informační technologie. Takže poznávám fungování kraje i z hlediska digitálních technologií, kde jsem jak ryba ve vodě.

Kam kandiduji a proč:

Kandiduji do zastupitelstva Hradce Králové, aby se magistrát stal místem, na které se občané obrací s důvěrou a kde se setkají s pochopením, byť by se prosba či podnět netýkal přímo působnosti města. Aby už občané nemuseli absolvovat veřejná vystoupení na jednáních zastupitelstva jen kvůli tomu, že s nimi úřad nekomunikuje. Aby se dostalo většího hlasu komisím místní samosprávy a ty měly svůj vlastní rozpočet, kdy si sami občané určí, co se v jejich okolí má opravit, zlepšit či postavit.

Mou vizí je spokojený občan, který se na své město může spolehnout.

Vidím, že celý náš tým dokáže svou odborností pokrýt začnou část agend magistrátu a občané mají z jejich práce užitek už nyní, kdy jsou Piráti v opozici.

Čeká nás veliký kus práce, na kterou se moc těším. Rád bych, aby se naše nadšení přenášelo neustále na nové příznivce a nové členy Pirátů. A aby se na nás občané dál obraceli s důvěrou, kdykoliv potřebují něco řešit.