Michaela Vodová

Michaela Vodová je členkou České pirátské strany od r. 2011. Za tu dobu prošla několika různými volenými funkcemi a vykonávala pro Piráty dobrovolnou a od roku 2017 i placenou činnost. Její doménou je práce s lidmi. Nyní se věnuje práci pro místní sdružení Jihlavsko a rozvoji vlastní terapeutické poradny "Zpět k sobě".

Občanské jméno Mgr. Michaela Vodová
Email michaela.vodova@pirati.cz
Telefon 602276233
Osobní web https://michaelavodova.cz
Twitter https://twitter.com/misavoda

Mgr. Michaela Vodová (*21.05.1979 v Praze) vyrůstala v Karlových Varech. Nyní žije od r. 2008 na Vysočině.
Vystudovala dva humanitní obory – Pedagogiku volného času (Mgr.) a následně Charitativní a sociální práci (Bc.) na Teologické fakultě JCU.
Pracovala jako sociální pracovnice v oblasti péče o seniory, drogové problematiky a hospicové péče.
Podílela se na historicky prvním referendu v Jihlavě, které se zabývalo otázkou odpadového hospodářství města.

2011 členkou Pirátů
Prošla za dobu své aktivní činnosti několik volených funkcí a pozic:
- volební manažerka KS Vysočina
- předsedkyně KS Vysočina (tuto funkci vykonávala s přestávkou na mateřské záležitosti do první třetiny roku 2016, znovu v letech 2018 až 2020)
- lídryně kraje pro volby do PSP ČR r. 2013
- od r. 2017 koordinátorka KS Vysočina (do 6/2020)
- členka Republikového výboru volena celostátním fórem

"Očekávání, že někdo jiný udělá to, co si přejete, je za všech okolností manipulací, způsobem, jak podpořit ego. Měli byste riskovat a jasně sami sebe druhým představit. K tomu riziku patří i převzetí iniciativy místo pasivního očekávání, že vás ostatní pochopí a přijmou."

Thomas Moore - Temné noci duše