Tomáš Hof

Občanské jméno Ing. Mgr. Tomáš Hof
Email hof.tomas@seznam.cz
Telefon 774624346

Ing. Mgr. Tomáš Hof (* 12. března 1983)

Pochází z města Kopřivnice, kde žije doposavad.

Vystudoval gymnázium Nový Jičín 1998-2002, Magisterský studijní program Učitelství pro střední školy-dějepis a základy společenských věd a Bakalářský studijní program Politologie na Univerzitě Hradec Králové v letech 2003-2009, následně vystudoval v letech 2010-2017 Magisterský studijní program Veřejná ekonomika a správa na Vysoké škole báňské – Technická univerzita Ostrava:Ekonomická fakulta.

Od roku 2009 pracoval jako učitel na několika středních školách. V roce 2013 přešel do bankovního sektoru, kde pracuje doposud.

Zajímá se dlouhodobě o veřejné dění v obci a regionu. V letech 2010-2014 byl členem Zastupitelstva města Kopřivnice a předsedou Kontrolního výboru ZM. V roce 2014 kandidoval v komunálních volbách za volební koalici Piráti a Změna pro Kopřivnici. V roce 2017 byl na kandidátní listině Pirátské strany do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR za Moravskoslezský kraj. V roce 2018 pak opětovně kandidoval v komunálních volbách za Piráty.

Mezi jeho zájmy patří sebevzdělávání, turistika a běh.